Hirdetés

Grand Theft Auto IV nyereményjáték élesítve!

|

Grand Theft Auto IV nyereményjáték! Közeledünk a hivatalos megjelenéshez, szerezzétek meg magatoknak már most!

Hirdetés

Fortuna istennő kegyeit verssel és rövid szöveges üzenettel nyerhetjük el, elvihetitek a Sacred második epizódját Arany, Petőfi és Karafiáth nyomdokaiba lépve, valamint rátenyerelhettek a Grand Theft Auto IV asztali rendszerekre megjelenő verziójára, ha válaszoltok a Gamekapocs által feltett, játékhoz kapcsolódó kérdésére.

Nyereményjátékukban egy eredeti Grand Theft Auto IV PC-s játékprogramot nyerhettek, amennyiben helyesen válaszoltok az alább feltett kérdésre. A szerencsés nyertest telefonon értesítik a november huszonhetedikei sorsolás után, ajándékát futárral kapja meg. Figyelem! A játék december 2-án jelenik meg, így csak ezt követően tudjuk küldeni a csomagot! Lássuk a kérdést:

Melyik városban játszódik a Grand Theft Auto 4? (segítség)

GK 1 A - Chinatown
GK 1 B - Vice City
GK 1 C - Liberty City

Küldd el a megoldás kódját a 06-90-642-311-es telefonszámra (Az SMS díja 250 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)!
Minél többször küldöd el a jó választ, annál nagyobb eséllyel nyersz!
A nyereményjáték határideje: 2008. november 26. éjfél.

gta4pc_nyeremenyoldal.jpg
 


Figyelem! Nagyon fontos, hogy az SMS-ben megírt üzenet PONTOSAN az alábbi formát kövesse: GK szóköz 1 szóköz X. Útmutató:

mobil.png
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)