Hirdetés

Grand Theft Auto Online - egyelőre szünetel a mikrotranzakció, dolgoznak a problémán

|

A Rockstar kiadott egy közleményt, amiben többek között azt is elmondták, hogy egyelőre leállítják a mikrotranzakciókat.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online startja nem volt a legjobb, két nap elteltével még mindig bőven akadnak játékosok, akik nem tudtak csatlakozni a szerverekhez. A Rockstar dolgozik az ügyön.

A tegnap nyilvánosságra került Grand Theft Auto Online bugok után a Rockstar a hivatalos oldalon újabb sürgősen megoldandó problémákat osztott meg velünk és azt is elmondta, hogy a GTA$ pénzcsomagok vásárlását is felfüggeszti, amíg nincs minden rendben.

A következő bugokról volt szó:

- A PlayStation 3 felhasználóknál a PlayStation Network korlátozta az egyidejűleg online felhasználók számát. Emiatt nem tudtak sokan csatlakozni, de ma reggel ezt a problémát sikerült megoldani.

- Van egy probléma, ami miatt sok játékos nem tud túljutni az első bevezető küldetésen mindkét platformon. Rengeteg embernek sikerült pár próbálkozás után, de dolgozunk rajta, hogy minél hamarabb megoldjuk, hogy mindenki beléphessen.

- Reggel azt tapasztaltuk (tehát ott tegnap este), hogy bizonyos GTA Online szolgáltatások instabilak voltak a bevezető küldetés után is. Ezeket a problémákat jelenleg is kutatjuk és dolgozunk a megoldásukon.

- Egész addig, amíg nem sikerült minden játékost csatlakoztatni a GTA Online-hoz, és nem működik minden tökéletesen, a GTA$ pénzcsomagok vásárlását is felfüggesztettük. A játékosok továbbra is gyűjthetik a játék pénznemét különböző küldetések teljesítésével.

Ti milyen problémákkal találkoztatok? Volt akinek sikerült már csatlakoznia a szerverekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)