Hirdetés

Grand Theft Auto Online - nem vagyok hipster!

|

Az iróniával alapvetően is mélyen átszőtt Grand Theft Auto Online új frissítést kapott, az "I'm Not a Hipster" update rengeteg új autót, ruhát, fegyvert és tevékenységet kínál. Főleg hipstereknek.

Hirdetés

Hipsternek lenni olyan mainstream mostanság. A Grand Theft Auto Online minden előzetes jel nélkül megkapta legújabb és eddigi egyik legtartalmasabb frissítését, ami retro ruhákat, középkori fegyvereket, környezetbarát autókat és egy hatkerekű Hummer-szerű járgányt is hoz.

A csomagba összesen hét autót pakoltak, köztük van a klasszikus Glendale, a Warrener, a Blade és a Rhapsody, amik a tuningőrültek kedvencei lesznek, illetve a Panto és a Dubsta, egymás gyökeres ellentétei. Előbbi egy Smart-klón, utóbbi pedig az imént említett hatszemélyes drabális állat.

 

Az Ammu-Nationökben mostantól megtalálhatjuk a Vintage Pistol és Antique Cavalry Dagger fegyvereket, amiket a cikk nyitóképén is láthattok. Nem nehéz kilogikázni, hogy melyik melyik. Ezeket  akár a 12 új meló valamelyikében is használhatjátok, és mivel csak a hipsterek szoktak ennyi melóleírást lefordítani, mi meg ugye nem vagyunk azok, mindegyikről találtok pár sort a Rockstar Newswire-ön.

És ha ez még nem lenne elég, a frissítés a következő módosításokat hozza:

- Tíz GTA V-ös autó vált megvásárolhatóvá a southernsanandreassuperautos.com honlapon, köztük a főszereplők autói: Albany Primo, BF Surfer, Bravado Buffalo, Franklin Bravado Buffalo S-je, Bravado Youga, Cheval Picador, Dundreary Regina, Trevor Karin Rebelje (tiszta változaT), Trevor Nagasaki Hot Rod Blazere és Michael Obey Tailgatere.

- Az LS Customsban a festések Metals kategóriájába bekerült a Pure Gold és a Brushed Gold szín, 100-as szinttől tudjátok őket használni

- Választható az új Pure Black ablakárnyalat, valamint négy új dudahang, melyek egyike felgyorsul, minél gyorsabban mész.

- Nyolc új egyedi és négy új páros ünneplés

- Ha egy másik játékos tönkreteszi az autódat, de nincs pénze fizetni a biztosítást, már nem kell neked fizetned.

- Kijavították a hibát, ami miatt ha egy biztosított autó elpusztul, a tulajdonosnak és a károkozónak is fizetnie kellett.

- Kijavították a hibát, ami miatt néhány négykerék-meghajtású autó visszaállt kétkerék-meghajtásúra.

- A játékosok mostantól akkor is elrakhatják a melókat kedvencek közé, ha Playlistben vannak.

- A könnygáz (Tear Gas) mostantól nagyobbat sebez és tovább hat.

- Mostantól az első képernyőn is egy kis pipa jelenik meg a játékosok neve mellett, ha játszották már az adott melót, mint a szünet menüben vagy a Next Job szavazóképernyőn.

- Mostantól látható a nehézségi szint, ha megnyomjuk a D-pad lefelé gombját.

A megjelenés örömére hétvégén lesz egy kapcsolódó esemény, de hogy pontosan miért küzdhetünk (dupla RP, dupla pénz, ingyen kávé a Bean Machine-ban), az még később fog kiderülni. 

A Grand Theft Auto Online jelenleg Xbox 360-on és PlayStation 3-on játszható, ősztől viszont PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz, és a karaktereket is át lehet vinni az új platformokra. Kicsit van is kedvünk hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)