Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ezek a legjobb izomautók

|

Aki legdurvább járgányokat akarja hajtani Los Santos városában, annak érdemes lehet ránézni erre a rangsorra.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online világában általában sportautók dominálják az mezőnyt, de a most következő verdák mellett még azok is egy rozsdás bevásárlókocsinak tűnnek. A Broughy1322 néven tevékenykedő youtuber most összerakta a legjobb izomautók listáját.

Első körben maximális sebesség alapján rakta sorba a járgányokat. Fontos megjegyezni, hogy ezek a játékban elérhető legjobb modellek maximumra fejlesztett verziói.

A második mérés már picit mérvadóbb. Hiába az iszonyatos sebesség, ha a járgány nehezen kezelhető és csődöt mond a versenypályákon. Éppen ezért emberünk köridő alapján is sorba rakta a gépeket.

Aki a jövőben szeretné a lehető legjobb autó beszerezni magának a játékban az a fentiekből bátran válogathat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)