Hirdetés

[VÉGE] GameStar Live - GTA Online live stream veletek játszva

|

Ma este 19:00 órától indult a GameStart Live, amiben most a Grand Theft Auto Online-t próbáljuk ki és most ti is csatlakozhattok hozzánk a játékban!

Hirdetés

A GameStart - Grand Theft Auto V livestream hatalmas sikert aratott a játékosok körében, ezért úgy döntöttünk, hogy több élő adással is jelentkezünk majd a legújabb megjelenések alkalmával.

A Grand Theft Auto Online ma (október 1-én) indul és most ti is élőben követhetitek, ahogy megtesszük első bizonytalan lépéseinket a világ egyik legjobb játékának többjátékos módjában, méghozzá itt:

Mi több, most még csatlakozhattok is hozzánk. Mivel a GTA Online 16 embert enged egyszerre csatlakozni a szerverre, ezért Paca és jómagam mellé másik 14 olvasót várunk, akinek van kedve velünk játszani ma 19:00-tól egész 21:00-ig.

A GameStart Live - Grand Theft Auto Online-t élőben közvetítjük YouTube csatornánkon és a műsorban velünk lesz Sirius és EndreMan is. Amennyiben van kedvetek csatlakozni a szerverhez, nincs más dolgotok, mint emailben elküldeni az Xbox Live felhasználóneveteket és a leggyorsabb 14-et az egyikünk felveszi a barátlistájára és egy Xbox Live partiban fellépünk egy szerverre és nekimegyünk a kalandnak!

Kedvcsinálónak nézzétek meg a Grand Theft Auto Online intróvideóját. 

Tehát, amire szükséged lesz:

- Grand Theft Auto V Xbox 360-as játék

- Xbox Live Gold előfizetés

- egy email a daev@gamestar.hu címre az Xbox Live-os felhasználóneveddel

- 18:30-kor megjelenés az Xbox Live partiban, ahonnan 19:00-kor fellépünk a szerverre

Amennyiben csak nézni szeretnéd, ahogy mi játszunk, azt is megteheted itt a GSO-n, vagy a YouTube csatornánkon. A hozzászólásokat folyamatosan olvassuk majd és igyekszünk reagálni is, ahogy időnk engedi. És persze ha a szerverek is úgy akarják. 

Ki tart velünk ma este?

Fontos! A Grand Theft Auto Online megjelenésének napján előfordulhatnak különböző szerverproblémák, amik esetleges fennakadásokat okozhatnak, ezért a LiveStream időpontja ennek függvényében változhat, vagy akár el is maradhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)