Hirdetés

Grand Theft Auto Online - megjött a karácsonyi frissítés (frissítve)

|

Míg a PC-sek a Grand Theft Auto V gépigényére várnak, konzolokon élesedett a Festive Surprise csomag, ami új autókat, fegyvereket és karácsonyfát is hozott. Az ingatlanjaink számát szintén bővíthetjük.

Hirdetés

Frissítés: Idő közben felkerült a Rockstar Newswire poszt is, amiből megtudtuk, hogy bizonyos időnként havazni fog, és lehet hógolyózni. Érdemes keresni a speciális ünnepi ládákat, amik különleges és ritka ajándékokat rejtenek, illetve megnézni az inventoryt december 25-én, mert mindenki ajándékot kap. Visszatér a tüzijátékvető, amit január 5-ig lehet használni. A frissítés fokozatosan jelenik meg, ha még nem látjátok valamelyik platformon, várjatok türelemmel, ma mindenkinek elérhető lesz.

Korábban írtuk: Várható volt, hogy a Rockstar idén is ünnepli a karácsonyt, és bár havazni még nem havazik, az „ajándékok” már megérkeztek.

A Grand Theft Auto Online Festive Surprise DLC Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is letölthető, és nagyjából azt hozza, amit hoznia kell. A Southern San Andreas Super Autos honlapján megjelentek a Bravado Rat-Truck és a Vapid Slamvan járművel, valamint új, versenyautós festést kapott a Dewbauchee Massacro és a Dinka Jester.
 

Az Ammu Nation kínálatába két új fegyver, a követőrakétákat lövő Homing Launcher és a mozgásérzékelős Proximity Mine akna került be. Emellett most már három ingatlanunk lehet, és mindenki kapott egy karácsonyfát a lakásába, mint azt a fenti képen láthatjátok (amit egyébként Lancer97-nek köszönünk).

Van még néhány új ruha is, tetoválások, illetve ingyenes elf, hóember, mikulás, rénszarvas és mézeskalács maszkok, úgyhogy van mivel készülni az ünnepekre. A ruhákat az alábbi videóban nézhetitek meg.

A frissítés ezeken túl új beállításokat is hozott, amivel még kényelmesebbé lehet tenni a belső nézetet, illetve a szél most már fújja a fákat.

A GTA V gépigényét jövő héten jelentik be, a PC-sek minden eddigi frissítést megkapnak, de valószínű, hogy a Festive Surprise újdonságai közül nem mind marad meg addigra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)