Hirdetés

Grand Theft Auto Online - hamarosan kaszkadőrpályát csinálhatunk Los Santosból

|

Nagy frissítések jönnek nemsokára a Grand Theft Auto Online-hoz, melyek egyikével főhadiszállást vehetünk bűnszervezetünknek, míg a másikkal trükkpályává alakíthatjuk a várost.

Hirdetés

Annyi Adversary mód van már a Grand Theft Auto Online-ban, hogy követni is nehéz, de a Rockstar nem tud leállni. Ezek mellé viszont más újdonságok is érkeznek.

Az Executives and Other Criminals frissítéssel feljebb léphettünk a gengszterlét ranglétráján, de a következő hetekben, hónapokban újabb frissítés jön, ami lehetővé teszi, hogy hatalmas ingatlanokat vásároljunk, melyekből aztán irányíthatjuk bűnszervezetünket, üzletelhetünk ékszerekkel, narkotikumokkal és gyógyszerekkel, de figyelnünk kell arra is, hogy mások ne támadják meg raktárainkat.

Egy másik frissítés új eszközöket ad a pályaszerkesztőhöz, melyekkel akár Trackmania-szerű, egész elborult pályákat is építhetünk. Az új pályákhoz új járművek és felszerelések is járnak.

A Rockstar azt ígéri, a jövőben további játékmódokkal bővíti a Grand Theft Auto Online-t, és folyamatosan javítja a közösség által jelzett hibákat.

A GTA V sztori DLC-jéről persze semmit nem mondtak, leghamarabb tényleg a jövőhavi E3-on hallhatunk bármit róla, ha egyáltalán létezik..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)