Hirdetés

Egy streamer úgy játszotta végig a GTA San Andreast, hogy közben a közönség cheatekkel akadályozta

|

Sikerült egészen az utolsó küldetésig eljutnia, és nem kapott agyvérzést közben. Néha azért segítették is.

Hirdetés

Modern világunk és a Twitch egyik nagy innovációja, hogy a chatbe írt parancsokkal irányíthatók a játékok. Hugo One ezt új szintre emelte.

Hirdetés

A San Andreas nincs a világ legnehezebb játékai között, de nem is lehet pikk-pakk végigjátszani. Hugónak közel 12 óra alatt sikerült úgy eljutnia a befejezésig, hogy közben a nézők mindenféle cheatekkel nehezítették vagy könnyítették meg számára a játékot. Annyi feltétel azért volt, hogy a nézőknek a streamernél használt fizetőeszközt kellett felhasználniuk egy-egy cheat aktiválásához, és minél nagyobb gondot okozott egy csalás, annál több ducketbe került.

Volt néhány érdekes pillanat: ahogy azt a Kotaku kiragadta, középtájon valaki egy jól időzített csalással egy átvezetőben robbantotta fel az összes autót, amit csak egy mentés visszatöltésével lehetett orvosolni.

Az utolsó missziót azonban már nem tudta úgy megcsinálni, hogy közben szívatták, ezért kénytelen volt bizonyos cheateket deaktiválni. Nézzetek bele a streambe, szórakoztató és egyben érdekes, hogy nem csak a trollkodás ment.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)