Hirdetés

Grand Theft Auto: San Andreas - mi történt a mentésekkel?

|

Váratlan hiba történt, ami miatt a mentett állások egyszerűen csak új sztorit indítanak. Bár valóban hiba van a gépezetben, ez sajnos nem javítható.

Hirdetés

A Steamen a Grand Theft Auto: San Andreas felújított változata bukkant fel, amely tartalmaz ugyan néhány újítást, de a gyakorlatban több kárt csinál mint hasznot. A mentéseknek például teljes egészében búcsút mondhatunk.

A Grand Theft Auto: San Andreas Steames kiadását lecserélték egy másik verzióra, ami a játékból eltüntette az 1920x1080-as felbontás lehetőségét, viszont hozzáadta az Xbox 360 kontrollerek támogatását. Ez persze nem igazán teszi jóvá azt, hogy az új verzióval nem kompatibilisek a régi mentések, az pedig csak fokozza a helyzetet, hogy licencelési problémák miatt egy csomó zene is eltűnt a játékból.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha egy mentett állást szeretnél betölteni, akkor új sztori indul a régi folytatása helyett.Összesen 17 zeneszám tűnt el a játékból, egyszerűen azért, mert lejárt a szerződés. Szomorú ünneplése ez a Grand Theft Auto: San Andreas 10 születésnapjának. A jó hír az, hogy ez legalább nem a mobilos port.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)