Hirdetés

Grand Theft Auto Online - a srác, aki rekorder lett a legőrültebb versenypályán

|

A GTA Online egyik legőrültebb, játékos által tervezett pályáján olyan extrém sportbemutató született, amit érdemes megtekinteni most.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V online részében nagyon népszerűek azok az ügyességi térképek, amiket már-már lehetetlen teljesíteni. Még a játék motorja is komolyan megszenved ezek kirajzolásával, de a játékosok pláne. Ezért is olyan jó nézni, ahogy Albert végigsiklik a pályán.

A lent látható videóban Retro maniA egyik különösen szemét terepén láthatjuk menni a srácot, aki egyébként a második próbálkozásra már teljesítette a kihívást. A majdnem tökéletes menet mindössze 3:18-ig tartott neki. Én meg ülök itt, és már boldog vagyok, ha nem gázolok el 10 fát, 45 gyalogost és 3 bódét, amíg eljutok egyik küldetésből a másikba.

Ti kínozzátok magatokat ilyen felhasználói kihívásokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)