Hirdetés

Grand Theft Auto V - a DLC-k és a régiózár

|

A Rockstar megerősítette, hogy a GTA V-höz lesznek DLC-k, viszont figyelmeztetett mindenkit a régiózár veszélyeire.

Hirdetés

Azt hiszem az az ég világon senkit sem lepett meg, hogy a Grand Theft Auto V-höz különböző kiegészítő tartalmakat is ad majd a Rockstar, hiszen a DLC mára már minden játék velejárója lett.

A Grand Theft Auto V DLC-k mellett a Rockstar arról is beszélt, hogy a játék vásárlói fokozottan figyeljenek a régiózár megkötéseire, mert nem mindegy, hogy melyik területen veszed meg magát az alapjátékot és a kiegészítőket. "Nagyon ajánlott, hogy az országodra dezignált játékokat vegyél és játsszál, mert más esetben régiókompatibilitási problémák léphetnek fel olyan DLC-knél, mint mondjuk az előrendelői bónuszok" - írja a Rockstar a hivatalos oldalon.

Példának okáért, amennyiben Európában élünk - márpedig - valószínűleg európai PSN fiókunk van, ami nem lesz képes feldolgozni az amerikai előrendelői kódokat, hanem csak a Régió 2-es (európai) DLC-ket, amiket csak itthon használhatunk. 

Csak egy kis figyelmeztetés az előrendelőknek, illetve attól függetlenül, hogy a GTA V DLC híre nem meglepetés, jó leírva látni a hivatalos oldalon. A Grand Theft Auto V megjelenéséig már alig egy hónap van csak hátra, úgyhogy kitartás.

Ti milyen kiegészítőket látnátok szívesen a GTA 5-höz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)