Hirdetés

Grand Theft Auto V - bemutatkoznak a járművek

|

Tovább zakatol a Grand Theft Auto V hype-vonata, a Rockstar újabb képekkel lepett meg minket.

Hirdetés

A szeptember 17-i Grand Theft Auto V megjelenés irtó lassan jön el. A hátralévő idő még többnek tűnik így, hogy a Rockstar folyamatosan traktál minket a nyitott világú játék képkockáival. Persze minden új anyagnak örülünk, főleg ha azok olyan minőségűek, mint a GTA 5: Michael. Trevor. Franklin trailere.

A legutóbbi screenshotok is meggyőzőek voltak, betekinthettünk a didibárba, valamint láthattuk a várost madártávlatból, ma viszont Los Santos néhány teljesen különböző járművére vethetünk egynéhány pillantást. Akad itt kocsikázás sport és klasszikus verdákkal, búvárkodás, ejtőernyőzés, motorozás, hogy a fegyverrel való távfutást már ne is említsük.

Az új látnivalókat nagy felbontásban bármikor megtekinthetitek a GTA V galériánkban, ellenben ha a játékvilág részleteire vagytok kíváncsiak, akkor ne hagyjátok ki Grand Theft Auto V előzetesünket. A Rockstar GTA szériájának legújabb tagja eddig Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra került csak bejelentésre, de újra felmerült a PC-s változat lehetősége is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)