Hirdetés

Grand Theft Auto V - lenyomta a Super Mario Bros.-t is

|

Megérkeztek a GTA V legfrissebb eladási adatai, melyek alapján a Rockstar alkotása mostanra minden idők második legnagyobb számban eladott konzolos videojátékaként tündököl, egy hellyel lejjebb tolva a Super Mario Bros.-t is.

Hirdetés

Amíg egyre nagyobb aggodalommal várjuk, hogy a Grand Theft Auto V PC-s megjelenése tovább csúszik-e, illetve hogy mikor jelentik be, milyen gép kell majd hozzá, addig azért folyamatosan hallunk egyet s mást a Rockstar – és minden idők – eddigi legsikeresebb videojátékáról.

A VGChartz a napokban tette közzé, hogy a Grand Theft Auto V PS3-as, Xbox 360-as, PlayStation 4-es és Xbox One-os verzióiból összesen 43,57 millió példány fogyott a december 20-szal végződő héttel bezárólag (a cikkben 40,56 szerepel, de ha összeadjuk a platformonkénti adatokat, már a nagyobb összeg jön ki), mellyel átvette a második helyet a Super Mario Bros.-tól, amiből 42,24 milliót adtak el napjainkig. Sok kell még, hogy megelőzze a 82,54 millióval csúcstartó Wii Sportst. A legtöbben PS3-ra vették meg, a platform 19,24 millióval vezet, az Xbox 360-as változat 17,79-cel, a PS4-es 4,73-mal, az Xbox One-os pedig 1,81 millióval követi. A legkelendőbb multiplatform játék továbbra is az 54 milliós Minecraft, melynek PC-s változata, lehagyva a World of Warcraftot és a Diablo III-at, 18 millióval áll az élen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)