Hirdetés

Grand Theft Auto V - Hollywood a helyszín?

|

Újabb GTA V pletykák: megvan a helyszín és közel a bejelentés?

Hirdetés

Több forrás is azt sejteti, hogy megvan a GTA V végleges helyszíne, illetve arról is felröppentek pletykák, hogy belátható időn belül a hivatalos bejelentés is megtörténik.

A VG274 közölt egy meglehetősen sajátos párbeszédet két, egymással furcsa viszonyt ápoló férfitól, akik épp a londoni Heathrow repterén, a gépre várva beszélgetek. A beszélgetés egyik szakaszában a következő hangzik el:

"It's GTA V."
"About time."
"It's not easy."
"I know. Did you get the setting?"
"Yeah, I did."
"And?"
"It's set in Hollywood."
"OK."

Majd nem sokkal utána:

"They're going to announce it soon."
"When?"
"I don't know. I think it's going to be at the Max Payne 3 event. ‘Soon' is all that was said. I doubt GI's canvassing opinion on location for fun."

Utóbbiból az is kiolvashatónak látszik, hogy a Max Payne 3 rendezvény alatt megtörténő bejelentés mellett bizonyos munkák már folytak a állítólagos helyszín, tehát Hollywood tanulmányozásáért. Ennek kérdezett utána az Eurogamer, és egy magát megnevezni nem kívánó, Rockstar közeli forrás megerősítette, hogy voltak/vannak Hollywoodot elemző munkálatok, de azt nem kívánta megerősíteni, hogy azok a GTA V miatt történnének. Mikor is lesz az a Max Payne 3 rendezvény? És akkor ugrott a Vice alcím is? Vajon ez is akkora kacsa lesz, mint az E3-as bejelentés?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)