Hirdetés

Grand Theft Auto V - holnapután jön a hivatalos trailer

|

Három hét múlva már kezünkben tarthatjuk a Grand Theft Auto V lemezét, amit hogy máshogy lehetne ünnepelni, mint egy utolsó, összefoglaló trailerrel.

Hirdetés

Szeptember 17. soha nem lehet elég közel, de ahelyett, hogy álmatlanul forgolódnátok az elkövetkezendő három hétben, inkább nézzetek vissza a GSO-ra, amilyen gyakran csak tudtok.

Augusztus 29-én, feltételezhetően délután 4 órakor élesedik majd a Grand Theft Auto 5 Official Trailer, a játék hivatalos, mindent összefoglaló videója, amit természetesen nálunk is megtekinthettek majd. Ha már a Rockstar szokásához híven ilyen szűkszavú volt, megragadjuk az alkalmat, hogy bejelentsük: holnaptól egészen a játék szeptember 17-i megjelenéséig rengeteg a GTA sorozattal foglalkozó cikkel találkozhattok oldalunkon. Hogy ezek pontosan miről szólnak majd, azt egyelőre nem árulom el, de nézzetek vissza gyakran, higgyétek el, rengeteg érdekesség vár titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)