Hirdetés

Grand Theft Auto V - akkor adják ki PC-re, ha lesz akit érdekel

|

Ahol a fogyasztó, ott a termék - gondolja a Take-Two, a Rockstar anyavállalata.

Hirdetés

Megint nem kerültünk közelebb ahhoz, hogy megtudjuk, lesz-e GTA V PC-re, de most legalább valaki illetékes nyilatkozott a dologról.

Az MCV Strauss Zelnicket, a Take-Two vezérigazgatóját kérdezte arról, hogy jön-e a játék PC-re és next-gen konzolokra. Természetesen nem tőle kell várni a bejelentést, a cég mindig az illetékes kiadóra hagyja a marketinget, de azért volt mit mondania. A Take-Two azokra a platformokra adja ki a hozzá kötődő játékokat, amik rajongóik, fogyasztóik tulajdonában vannak. „Ha van felvevőbázisa, természetesen mindenképp [kiadjuk a játékunkat arra a platformra].” - mondta Zelnick. „Ugyanakkor nem akarjuk őket rávenni, hogy miattunk vegyenek egy platformot, csak akkor adjuk ki a játékot, ha ők is ott vannak. Ezért van például az NBA 2K Everywhere társalkalmazás.”

„Nem vagyunk benne a hardverbizniszben, csak ott akarunk lenni, ahol a fogyasztók.”

Ennek értelmében a GTA V azokra a platfomrokra jelenik meg, ahol elég nagy a rajongóbázis. Szerintetek elég nagy a PC-s rajongóbázis?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)