Hirdetés

Új kiadásban jelenik meg a Grand Theft Auto V?

|

Lehet, hogy lök még egyet a Take-Two nagy sikerű játékán.

Hirdetés

A GTA V továbbra is az eladási listák állandó szereplője, szinte hihetetlen, hogy még mindig van, aki nem vette meg, és most szállna be. 

Hirdetés

Pedig nem csak mikrotranzakciókból, a bolti eladásokból is dől a pénz. Az ünnepek alatt megjelentek digitálisan olyan GTA V kiadások, amikhez eleve jár némi GTA$, sőt, ott van például a Criminal Enterprise Starter Pack, ami eleve annyiba kerül, mint egy fél-kétharmad játék, viszont csak tartalmakat ad, melyek együttes értéke egyébként 10 millió játékbeli dollár környékén van.

A Gameranx azt írja, a német Amazonon rövid ideig megtalálható volt a Grand Theft Auto V - Premium Edition termékadatlapja. Ez a csomag elvileg március 23-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, és 69,95 euróba fog kerülni. Azt nem tudjuk, mit tartalmaz, de valószínűleg attól prémium, hogy mellécsapnak egy csomó GTA$-t. Várjuk a megerősítést a Rockstar részéről, de ha mostanában akartok venni egyet a játékból, lehet, hogy érdemes várni egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)