Hirdetés

Grand Theft Auto V - Puska kellett volna ehhez a melóhoz

|

A Rockstar Games munkatársai észrevették, hogy már öt teljes nap eltelt az újévből és még semmit sem adtak ki, ezért gyorsan pótolták a hiányosságot.

Hirdetés

Érthető módon nem számolhatunk be nektek minden kósza fotóról vagy pár sornyi információról, de a Grand Theft Auto V olyan jelenség, ami mellett lehetetlenség elmenni említés nélkül, így mi sem tudjuk megállni, hogy szinte mindent kiposztoljunk róla. 

A Rockstar 2013-ban még semmilyen anyagot nem tett közzé Grand Theft Auto V témában, ezért észbe kaptak és gyorsan kiadtak egy artworköt, amin a három főszereplőt láthatjuk feltehetően szorult helyzetben. A fotót elnézve adott a kérdés: vajon mire fókuszálhatnak annyira a csomagtartóban? Hullát rejtegetnek? A Ponyvaregény fegyveres jelenetét utánozzák? Esetleg drog vagy valamilyen lopott szállítmány lapul benne?

A Grand Theft Auto V valamikor a tavasz folyamán mutatkozik be PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon, míg a PC-s változatról nem kaptunk konkrétumokat, de valószínűleg fél vagy egy éves késéssel azt is megkapjuk. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)