Hirdetés

Grand Theft Auto V - egy hihetetlen bug miatt nem sikerült a világrekord

|

A világ legjobb GTA speedrunnere készen állt arra, hogy olyan rekordot állítson be, amit jó ideig senki nem dönt meg. A játék sajnos ezt nem akarta.

Hirdetés

A Rockstar az utóbbi években szinte kizárólag a Grand Theft Auto Online-ra fókuszált, ahhoz gyártott új tartalmakat, és nem javítgatta a GTA V hibáit. Mentségére szóljon, nem sok bug maradt már a játékban, de ez nem számít, ha az, amit benne hagytak, egy speedrunt tesz tönkre.

Hirdetés

DarkViperAU tartja szinte az összes GTA V speedrun világrekordot, és közel állt ahhoz, hogy a Classic% kategóriában is első legyen. A Classic% különlegessége, hogy nem lehet gyorsutazást használni, és a C befejezést kell választani a végén. Ott jelenleg 6:36:48-cal vezet a csúcstartó, és DarkViperAU-nak sikerült volna a 6:33:29, ha nem játszik ellene minden. Az utolsó rablás, a The Big Score végén be kellett volna állnia egy teherautóba, azonban a teherautó hátuljának alja valahogy félrecsúszott, és emiatt sehogy nem tudott felhajtani rajta. A dolgát nehezítette, hogy az őt üldöző rendőrhelikopter kilőtte az egyik hátsó kerekét, illetve a játék egy ponton átdobta őt az út másik, szalagkorláttal elhatárolt felére, de még ez sem veszélyeztette volna a rekord megdöntését, csak a teherautó bugja. Hat és fél óra játék ment így kárba. 

Watch live video from DarkViperAU on www.twitch.tv

Nem tudni, mikor próbálja meg újra, de nem fogja ezt annyiban hagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)