Hirdetés

Grand Theft Auto Online - újabb hatalmas update érkezik

|

Az Egyesült Államokban nemsokára ünneplik a hálaadást, a jeles nap örömére pedig a Rockstar Games tovább bővítette a GTA V Online-t.

Hirdetés

A Grand Theft Auto Online ebben a hónapban már kapott egy nagyobb ingyenes frissítést, hálaadás alkalmából pedig máris érkezik még egy újabb patch rengeteg tartalommal megtömve.

Az update új játékmódot, autót és dupla XP-időszakot is tartogat a játékosoknak. A patch legfontosabb eleme egyértelműen a Kill Quota névre keresztelt vadi új játékmód. A meccseket 2-4 csapat és maximum 16 játékos űzheti, a lényege pedig az, hogy a kijelölt fegyverekkel minél előbb elérjenek egy bizonyos kill-számot. A host előzetesen négy különböző loadout közül választhat, a csapatoknak pedig minél gyorsabban kell minél több fraget összeszedniük a győzelemhez. A klasszikus gun game-hez hasonló játékot összesen hét mapon lehet űzni, és minden meccsért dupla XP és GTA$ jár november 28-ig, így a változatos és izgalmas szórakozás garantált.

Az XP-bónuszok nem csak a Kill Quatázóknak járnak, hanem hálaadás napján - november 24-én - a Running Back, az Inch by Inch és az Every Bullet Counts játékmódokban is lehet majd farmolni. Az összekapart virtuális valutát pedig el is lehet majd szórni az in-game shopban, hiszen egy csomó mindent 25 százalékos leárazással gyűjthettek be.

Az ünnepek alatt egy új prémium verseny is nyílik, a High Flier, amelyen jó időt futva hatalmas GTA$ összeget lehet bezsebelni.

Az új autóról se feledkezzünk meg - a Bravado Youga Classicot mintha a hippikorszakból húzták volna elő, emellett elég erősen emlékeztet a Scooby Doo-féle Mystery Machine-ra is.

Aki kicsit félretette volna a GTA Online-t, annak ezen a héten mindenképpen érdemes visszatérnie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)