Hirdetés

A GTA V egy modnak köszönhetően újra a Twitch élvonalában van

|

Még csak nem is egy iszonyatosan bonyolult, mindent átalakító modról van szó.

Hirdetés

A GTA RP mod egy viszonylag egyszerű cucc. A lényege, hogy Franklin, Trevor, vagy Michael helyett egy névtelen karakterrel indulhatunk útnak a Grand Theft Auto V világában. Ez, és a modhoz tartozó dedikált szerverrendszer keltette fel a Twitch legnagyobb streamereinek érdeklődését.

Hirdetés

Lirik, Summit1G, TimTheTatman és hasonló Twitch óriások kattantak rá. Mind egy közös szerveren, a NoPixelen játszanak, és természetesen folyamatosan streamelik az élményt. A szerver közönségét a moderátorok komolyan szűrik, az online celebeknek jelenlétének hála a jelentkezők hatalmas sorokban várnak a bejutásra.

A szerver és a mod körüli hype annyira megtolta a GTA V szekerét, hogy múlt héten 17,7 millió órányi megtekintést hozott össze a Twitchen, alig lemaradva ezzel a League of Legends és a Fortnite mögött (ezeket 25,4 és 22,9 millió órán át néztük), megelőzve a Dota 2-t és az Apex Legends-et.

Egészen lenyűgöző, hogy a 2013-as akciójáték a mai napig újra és újra fel tudja pörgetni a közösséget, és eltávolíthatatlan az eladási listákról is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)