Hirdetés

Grand Theft Auto V - öltánc és más huncutságok

|

Nem lehet elég GTA V-ös hír egy nap, a Rockstar újabb képeket hozott nyilvánosságra Los Santos lakosainak életéről.

Hirdetés

Sajnos még sokat kell várnunk arra a szeptember 17-i megjelenési napra, de addig is megcsodálhatjuk Los Santos lakosainak életét screenshot-ok és trailer-ek által a Rockstar jóvoltából. Amíg a rajongók Grand Theft Auto V-ös mémek készítésével tengették az idejüket, a Rockstar kipakolt pár új képecskét a játékról. Bepillanthatunk Trevor különleges időtöltéseibe, megnézhetjük a város strandját az égből, valamint betekintést nyerhetünk a három főhős akciózásaiba a friss screenshotokon keresztül.

 

A további új képeket és a fentieket is megtekinthetitek nagy felbontásban a GTA V galériánkban. Amennyiben pedig kíváncsiak vagytok az izgalmas új részletekre a játékmenettel kapcsolatban, akkor olvassátok el Paca Grand Theft Auto V előzetesét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)