Hirdetés

Gravity Rush 2 - elfelejthetjük az év végi megjelenést

|

A kultikus PS Vita játék folytatása kicsit később jön a tervezettnél, de annyira azért nem kell megijedni.

Hirdetés

A Gravity Rush 2 eredetileg december elején jelent volna meg a boltokban, de úgy néz ki, hogy a Sony Interactive Entertainment nem fogja tudni tartani ezt a dátumot. Hogy kiengeszteljék a rajongókat, ingyen DLC-t kínálnak majd mindenkinek.

A fura fizikával dolgozó platformjáték folytatása 6 hetet fog csúszni, amiért a rendező, Keiichiro Toyama alázatos bocsánatot kért, és egyúttal bejelentette, hogy egy sztori DLC ingyen letölthető lesz mindenki számára kárpótlásul.

A tartalom eredetileg prémium csomag lett volna, viszont a rendező mindenképpen szerette volna enyhíteni a fájdalmunkat, így megkapjuk ingyen.

A Gravity Rush 2 egyébként egy anime előzményt is kapni fog, ami a megjelenés előtt érkezett volna meg decemberben. Hogy ez mikor fog így megjelenni azt egyelőre nem tudjuk, de Toyama elmondása szerint erről is kapni fogunk infókat a következő hetekben.

A Gravity Rush megjelenése a legújabb döntés értelmében 2017. január 20-ra várható PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)