Hirdetés

Gray Matter - Gyűjtői változat készül Jane Jensen kalandjátékából

|

Kalandjátékokból csak elvétve készül gyűjtői kiadás, ezért most fülig érhet a stílus szerelmeseinek a szája.

Hirdetés

Roberta Williams (King's Quest) mellett Jane Jensen tekinthető a műfajra legnagyobb hatást gyakorló asszonynak, aki a Gabriel Knight trilógiával vívta ki magának a halhatatlanságot.



Jensen asszony hosszú évek óta készül a visszatérésre, mégpedig a dtp Entertainment égisze alatt megjelenő Gray Matter point and click kalandjátékkal. A természetfeletti jelenségekkel kacérkodó játék érdekessége, hogy a fejlesztés kezdeti szakaszában az ismeretlenség homályába burkolózó magyar csapat, a Tonuzaba tette le az alapokat, amelyekre a francia Wizarbox támaszkodva végre befejezheti a munkát.



Ha minden jól megy, október végén már tényleg levehetjük a szaküzletek polcairól a Gray Matter PC-s, vagy X360-as változatát akár sima, akár igényes gyűjtői változatban is, hogy aztán megcélozzuk vele a legközelebbi kijá..., akarom mondani, pénztárat. Az 55 eurós áron kínált különleges kiadás vaskos fémdobozban érkezik, amiben a játék korongja mellett egy zenei CD-t (A játék zenéi, valamint a The Scarlet Furies nevű banda több száma található meg rajta.), egy 55 lapos kártyapaklit, 5 képeslapot, s egy posztert találunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)