Hirdetés

Gray Matter - Jövő tavasszal érkezik

|

Jane Jensen új játéka a célegyenesben érkezett, és jövő tavasszal meg is jelenik, hacsak közben nem jön valami, ismételten.

Hirdetés

Jane Jensen neve talán ismerősen cseng a kalandjátékok szerelmeseinek, igaz a hölgyemény jó ideje nem alkotott semmit. A Gabriel Knight 3 1999-es megjelenése óta bizony sok idő eltelt, reméljük azonban, hogy a Gray Matter kárpótol minket.

A Gray Matter sors igen hányattatott, igazság szerint már 2007-ben meg kellett volna jelennie. Aztán valami miatt 2008-ra csúszott, majd 2009-re, amikor is a dtp elvette a játékot az akkori magyar fejlesztőcsapattól. Most azonban úgy néz ki célba ér a projekt, hiszen bár pontos dátum még nincs, a dtp szerint 2010 márciusában a Gray Matter a boltokba kerül. Alig várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)