Hirdetés

Gray Matter - Késik, de Xboxra is elkészül Jane Jensen kalandjátéka

|

Jensen asszony nagy tisztelőjeként tűkön ülve vártam új játékát. Most várhatok tovább.

Hirdetés

Roberta Williams (a Sierra társalapítója és a King's Quest sorozat anyja) mellett Jane Jensen a mindmáig féfrias sportnak tartott játékipar egyik legmeghatározóbb női dizájnere.



Jensen asszony neve kalandjátékos körökben a nagyszerű Gabriel Knight sorozatnak köszönhetően vált halhatatlanná. A műfaj ezredfordulós hanyatlását követően inkább regényírással, no meg zeneszerző férjével töltötte idejét, csak hogy néhány évvel ezelőtt bejelentse, újra munkába áll, mégpedig egy ismeretlen magyar fejlesztőcsapattal (Tonuzaba) a szárnyai alatt.
Közös munkájuk gyümölcse lett volna a Gray Matter című misztikus thriller, s bár Jensen asszony nem panaszkodott honfitársainkra, a kiadó szerepében tetszelgő dtp Entertainment nem volt megelégedve a minőséggel. Hazánk fiai mentek, helyettük pedig érkeztek a franciák (Wizarbox, a So Blonde fejlesztői), kiknek erejéből még egy Xbox 360-ra szánt verzióra is futja a postaládámban a tegnap késő esti órákban (Már az igazak álmát aludtam.) landolt sajtóközlemény szerint.



A korábban megszellőztetett tavaszi megjelenésnek viszont lőttek, mindkét változat az utolsó negyedévben érkezik. Cserébe viszont az E3 alatt kipróbálható lesz a Gray Matter. Meghívást is kaptunk, így ha megyünk, biztos nem hagyjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)