Hirdetés

Gray Matter - Magyar helyett francia fejlesztő

|

Egy kiadói döntés következtében a legendás Jane Jensen új kalandjátéka másik fejlesztőcsapat kezei közé került.

Hirdetés

A hazai Tonuzaba Entertainment által lefektetett alapokat változtatás nélkül hagyják, ám a dtp/ANACONDA vezetősége úgy döntött, hogy a továbbiakban egy tapasztalt, kalandjátékok fejlesztésében járatos csapat szolgálataira van szükségük. Így esett a választás a nemrég megjelent So Blonde mögött álló francia Wizarbox-ra. A Gabriel Knight 3 óta nem jelentkezett Jensen asszony semmilyen játékkal, éppen ezért övezi felfokozott várakozás a Gray Matter-t kalandjátékos körökben. Jensen járt a Wizarbox Párizs környéki irodájában, s a látottak meggyőzték arról, hogy jó kezekbe került a projekt.

graymatter.jpg


A történet Samantha Everett kalandját dolgozza fel. A rebellis diáklány váratlan körülmények következtében egy híres neurobiológus, Dr. David Styles asszisztense lesz. Az olykor bűvésztrükkökkel pénzt kereső lány első feladata, hogy Styles kísérletéhez megfelelő alanyokra leljen az Oxfordi Egyetemen. A kezdetben ártalmatlan kísérletek során valami történik, egyre több furcsa és nehezen magyarázható esemény következik be, a dokit pedig elhunyt felesége szelleme kezdi kísérteni.
A fejlesztőváltásnak köszönhetően a misztikus történet újabb csúszást szenved, így 2009 előtt biztosan nem jelenhet meg.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)