Hirdetés

Greed Corp. - PC Trailer

|

Már több, mint egy éve megmutattuk az első trailert a Greed Corpból - akkor is tetszett.

Hirdetés

A játék azóta megjelent Xbox Live Arcadere, de ezúttal a PC-s változat trailerét nézhetjük meg.

Én magam ezt írtam róla 2009 novemberében: "Olyan világban játszódik a Greed Corp, amelyben az ipari termelés és fogyasztás illetve a feudális jellegű háborúskodás rombolja a környezetet. Négy frakció küzd a területi dominanciáért, de milyen áron? Meg kell találni az egyensúlyt, hogy a termelés is elég legyen és a föld is megmaradjon.

Mindehhez egy újfajta "összeomló" világ mechanizmus is jut, amely folyamatosan alakítja át a térképet és a stratégiát. Építs betakarítógépeket, hogy legyen pénzed, készíts lépegetőket, hogy meghódítsd ellenfeleidet, rohand le és semmisítsd meg ellenfeleidet elfoglalva épületeiket."

Aztán a PC-s változat csak nem érkezett meg...de most már talán... íme a trailere:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)