Hirdetés

GreedFall tesztek - nem túl jó, nem túl rossz

|

Megérkeztek a The Technomancer fejlesztőitől érkező akció-RPG első értékelései.

Hirdetés

Az A Plague Tale: Innocence után még jobban odafigyelünk minden olyan játékra, ami a Focus Home Interactive felügyelete alatt készül. Nagy reményeket fűztünk a GreedFallhoz is, mely úgy tűnik, nem lesz az év legjobbja, de vannak kimondottan jól sikerült részei.

Hirdetés

A játék 8 értékelés után 75 ponton áll a Metacritic-en. Többen dícsérték a questeket és a sztorit, ugyanakkor bíráltak egyes mechanikákat, monotonnak találták a dialógusokat, nem voltak elégedettek a harcrendszerrel, lassúnak vélték a fejlődést. Technológiai oldalon szintén akadnak problémák, de ezeket remélhetőleg patchekkel sikerül elsimítani. A legtöbben határozottan úgy gondolják, hogy ez a Spiders legjobb játéka eddig, és a BioWare korábbi alkotásait idézi, illetve hogy a problémái ellenére mindenképp megér egy próbát.

Íme az eddigi pontok:

Eurogamer - Ajánlott
DualShockers - 6.5/10
PlayStation Universe - 8/10
Push Square - 7/10
RPG Site - 8/10
Screen Rant - 3.5/5
TheSixthAxis - 7/10
Wccftech - 7.5

A GreedFall a mai naptól megtalálható a Steamen, a PlayStation Store-ban és az Xbox Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)