Hirdetés

Green Day: Rock Band - júniusban zúzhatjuk

|

A legújabb, egy zenekar történetére fókuszáló Rock Band nyár elején érkezik.

Hirdetés

Fáj az egyszeri PC-s és Green Day rajongó szíve, mikor arról hallunk, hogy a Green Day: Rock Band kizárólag a konzolokat érinti. Örülhetnek viszont a zenekar Xbox 360-nal, PlayStation 3-mal vagy Wii-vel rendelkező rajongói, hiszen a játék hivatalos megjelenési dátumot, valamint borítót kapott, és mindkettő örömöt okoz.

A Green Day: Rock Band megjelenési dátuma június 8 világszerte, szóval addigra készítse minden rajongó a pénztárcáját, hogy lezúzhassa a játékban található 47 számot. Sajnálatos módon úgy néz ki, nem lesznek különleges hangszerek hozzá, ahogy az a The Beatles: Rock Band esetében, volt, sőt, minden perifériát (dob, gitárok, mikrofon) külön kell beszereznünk. Így, az eszközök nélkül csak a játék magában kb 12ezer forintért lesz megvásárolható, ami egy átlagos árnak felel meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)