Greenpeace vs konzolok - A konzolok tele vannak mérgező anyagokkal

|

A Greenpeace-esek már éppenhogy unatkozni kezdtek, amikor találtak valamit, amibe beleköthetnek.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Istenem, hogy a Greenpeace-nél mennyire rohadtul unatkozhatnak. Nem azt mondom, hogy amit csinálnak, az nem közhasznú, csak azt, hogy ebbe pénzt ölni fölösleges. Most a konzolokat használják fel, illetve azok mérgező anyagait, mint az emberiség legnagyobb ellenségeit.

Három videót adtak ki, melyekben a konzolok darabjai "beszélnek". Úgy két éve került fel a Nintendo, a Sony és a Microsoft a Greenpeace listájára, mert konzolaik olyan anyagokat tartalmaznak, melyek károsak a környezetre. A Sony nem nyilatkozott arról, hogy mikor ejti a káros anyagokat a PS3-ból, a Microsoft viszont 2011-et adta dátumnak. Nintendo-ék a kettő közötti értékű infromációt adtak, miszerint majd valamikor lecserélik ezeket az anyagokat, csak nem tudni mikor. A videókat lent láthatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!