Hirdetés

Greensabbath: A három gonosz!

|

A kaliforniai Nick Falzone a Snagaku és a Yuugou után ismét nagyot alakított. Ezúttal az áldozat egy Cosmos 1000-es gépház volt!

Hirdetés

A cél ezúttal az egyszerűség volt így Nick egy kész gépház átszabása mellett döntött, ami az említett csúcskategóriás CoolerMaster Cosmos 1000-es volt. Egy komolyabb átalakítás sem kezdődhet megfelelő inspiráció hiányában, ez tény. Greensabbath ezt egyik kedvenc együttesében találta meg, a Coheed and Cambria-ban. Illetve a zenekar frontemberének képregényeiben (pl.: Amory Wars és Second Stage Turbine Blade). A tervek alapján a ház oldalaira gravírozott képregény hősök kerültek és egy-egy kivágott együttes logó. Ez utóbbiak piros plexi „hátteret" kaptak.

 

green.jpg

Az előlap eredetileg dalszövegekkel lett volna díszítve, de végül egyszerűbb és letisztultabb ötlet lett a befutó. A készítő kedvenc dalának (Three Evils) egy szövegrészlete („Pull the trigger and the nightmare stops...") fut végig a tetőn és az előlapon. Ez utóbbin még helyet kapott egy saját szerkesztésű logó is. A belső tér csak kinyitás után látszik, de azért ez is fel lett dobva egy Coheed and Cambria felirattal. A bemutatást szándékosan nem is húznám tovább, beszéljenek helyettem a képek, amiket itt találhattok!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)