Hirdetés

Így szerezd meg ingyen a GRID-et

|

A Codemasters legendás játékát most teljesen díjmentesen megszerezhetitek, mutatjuk, mit kell ehhez tennetek.

Hirdetés

Ha egy igazán ütős autós játékkal szeretnéd elütni a karácsonyi kajakómában töltött időt, akkor most nagyon szerencsés vagyok, hiszen rövid ideig teljesen ingyenesen elérhetővé vált a 2008-as Race Driver: GRID.

A Codemasters játékának címe minden bizonnyal ismerősen cseng a versenyjátékok szerelmeseinek, ez pedig nem véletlen, hiszen a GRID annak idején remek értékeléseket kapott. Ha te is próbáltad már, akkor éppen itt az ideje nosztalgiázni, ha pedig esetleg eddig kimaradt volna számodra a GRID széria első felvonása, akkor most végtelenül egyszerűen pótolhatod azt. Még kicsivel több mint egy napotok és három órátok van, hogy a Humble oldalán ingyenesen megszerezzétek a játékot, utána elszáll a lehetőség.

Érdemes tehát gyorsan ide kattintani és bezsebelni a GRID-et. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)