Hirdetés

GRIN - Új stúdió nyílt

|

Habár a DICE (Battlefield) jelenti a svéd játékipar csúcsát, nem szabad elfeledkezni e feltörekvő stúdióról sem.

Hirdetés

A stockholmi központú csapat (Ballistics, Bandits, Ghost Recon Advanced Warfighter 1-2, Bionic Commando) spanyol és indonéz irodával is rendelkezik, s nemrég nyitották meg a legújabbat, ezúttal odahaza, Göteborg városában. A 20 fővel kezdő csapat bejelentésük szerint az egyik legnevesebb sci-fi univerzumra épülő munkába kezdett. Itt a mozifilmekre illik gondolnunk. A bátrabbak akár tippelhetnek is. Star Wars nem sci-fi, csak fiction, de az szinte biztosra vehető, hogy nem a LucasArts megbízásából szorgoskodnak. Az Alien jogok a SEGA kezében vannak, s ők jelenleg az Obsidian és a Gearbox csapatát látták el munkával. Mi marad még? Talán a Star Trek?

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)