Hirdetés

GRIP - új trailert kapott a futurisztikus versenyjáték

|

A GRIP fejlesztőcsapata, a Caged Element egy vadonatúj videó kíséretében jelentette be, hogy a játék konzolokra is megérkezik idén.

Hirdetés

Intenzív versenyjátékokból nem szenvedünk majd hiányt idén, hiszen a The Crew 2 mellett ebben a kategóriában indul majd a Codemasters reménysége, az Onrush is.

Hirdetés

Hasonlóan izgalmas futamokat ígér a Caged Element és a Wired Productions közös játéka, a GRIP is, amelyet olyan PlayStation címek inspiráltak, mint amilyen a Rollcage is. Az Unreal Engine 4-gyel készülő GRIP gyors iramú futurisztikus versenyeket kínál, amiket őrült játékmechanikákkal - mint például a támadó és védekező fegyverek - fűszereztek meg a készítők. A játék eddig Early Access volt, ám végre kilép belőle, ezt pedig a készítők nem hagyhatták videó nélkül, amellyel egyúttal bejelentették a konzolos változatokat is. 

A GRIP valamikor idén várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, valamint ki fogja használni a PS4 Pro és Xbox One X erejét is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)