Hirdetés

Grotesque Tactics: Evil Heroes

|

A német Silent Dreams akart készíteni egy vicces RPG-t... de a kiadó ezt nem akarta, így született a Tactics: Evil Heroes.

Hirdetés

Ez voltaképpen egy partizánakció eredménye - ha már ennyit dolgoztak a srácok, akkor legalább nem hiába - hadd jelenjen már meg a Grotesque...

Elég rendhagyó dolog a mai világban, hgoy egy játék PC-n és WiiWare-en jelenik meg, hiszen ez utóbbi elég kis méretű (mármint megabyteban) játékok megjelenését teszi csak lehetővé, ami PC-n nem túl jellemző manapság. Lényeg, ami lényeg, hogy a visszavágott "viccesség" ellenére elég groteszk maradt a Grotesque, amely voltaképp egy körökre osztott RPG - tele vicces vagy annak szánt párbeszédekkel... Ezekből gondos videónéző jónéhányat megtekinthet akár most is:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)