Hirdetés

PC-s játékokért jótékonykodás

|

Újabb bundle akció indult, amelyben tíz PC-s címet zsebelhetünk be bagóért, mindezt jó ügy érdekében.

Hirdetés

Az elképesztő Humble Bundle akciókban amellett, hogy egy tucat játékhoz juthatunk hozzá sokszor egy háromgombócos fagyi áráért, nem elhanyagolható a jótékonykodás nemes gesztusa sem. Ebben a szellemben indított egy hasonló, "Be Mine" névre hallgató akciót a Groupees, amelyben szintén egy alapítványt támogatva szerezhetünk be tíz PC-s játékot.

A Be Mine kezdeményezés a Tierra McElroy's Kidney nevű alapítvány számára szeretne segítséget nyújtani és további 11 nap áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az adomány összege tovább gyarapodjon. Persze mindezzel mi is jól járunk, hiszen ha legalább 1 dollár (~227 forint) értékben támogatjuk az akciót, akkor olyan PC-s Steam kulcsokkal leszünk gazdagabbak, mint a Ravaged - Zombie Apocalypse, a MacGuffin's Curse, a Tower Wars, a Fortix, a Separation, a TraKKtor - Maximum Overkill és a Star Wolves 3: Civil War. 

Ha minimum 5 dollárt (~1135 forint) fizetünk a csomagért, akkor a Krater - Collector's Edition, Zombie Driver HD + Soundtrack és Hamilton's Great Adventure + DLC is a miénk lehet. Nyilván illik többet adni, ha már nemes ügyről van szó, de ha éppen hiányzott valami ezek közül, most könnyen megszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)