Hirdetés

Grow Island - Élet egy lakatlan szigeten

|

A mai játéközön.hu ajánlóban két logikai játék a Grow Island és az Assembler harmadik része.

Hirdetés

 

A Grow sorozat készítőjének több játéka is megjelent már a játéközön.hu-n, illetve itt az ajánlóban is. A sorozat tagjai egyszerű, színes grafikájukkal és a hozzá illő szinte bugyuta zenéjükkel gyorsan belopják magukat az ember szívébe. A Grow Island nem nagyon tér el a megszokott játékmenettől, itt is kattintgatunk az ikonokra és hátradőlve figyelhetjük, hogy mi történik.

Jobb esetben elsőre sikerül eltalálnunk azt a sorrendet, ami a helyes megoldáshoz vezet, ellenkező esetben jó párszor rátenyerelhetünk a reset gombra. Ami jelen esetben nem gond, ugyanis a végkifejlet egy kicsit eltér a többitől. Az Island-ban két fajta befejezést is találhat az aki szorgosan próbálkozik.



A második játékunk is a logikai játékok közül került ki, ami nem más mint egy folytatás, nevezetesen az Assembler trilógia legújabb, harmadik tagja. A célunk a felfestett zöld keretbe helyezni a szintén zöldre színezett dobozokat, hordókat. Ehhez gyakran különféle építményeket kell emelnünk a pályán szétszórt többi elemből. A játékot nagyban megnehezíti az irányítás, hiszen minden mozdulatot egérrel kell végrehajtani, szóval nem mindegy, hogy egy-egy dobozt hol fogunk meg.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)