Hirdetés

GS Awards 2023 - szavazz az év legjobb játékaira!

|

Idén is ti dönthettek arról, hogy melyik legyen az év játéka, és mely alkotások győzzenek az egyes kategóriákban.

Hirdetés

Valószínűleg lesz, aki nem ért majd egyet velünk, de mi úgy gondoljuk, hogy 2023 kiemelkedően jó év volt videojátékos szempontból. Számos kiváló alkotás született az elmúlt tizenkét hónapban (na jó, e sorok írásakor még csak tizenegy és fél, de már minden megjelent, amit vártunk, és még nem halasztották el), és még több olyan, ami szimplán "csak" jó, jelentősen megnehezítve nemcsak azt, hogy miként osszuk be véges szabadidőnket, hanem azt is, hogy mely játékokat jelöljük.

De a legjobbakat kiválasztani sem lesz egyszerű, azt garantálhatjuk, hiszen a legtöbb kategóriában rendkívül sűrű a mezőny, még akkor is, ha akadnak favoritnak tűnő nomináltak is közöttük. Idén tizenhatról tizenhétre növeltük a kategóriák számát, a jelöltekét pedig ötről hatra, egyedül az év játékánál maradt a tavalyi tízes limit.

Hirdetés

Mindazonáltal senkit sem szeretnénk korlátozni, ezért most is megadjuk a lehetőséget, hogy akár olyan játékra is szavazzatok, amelyikre mi nem gondoltunk. Ezen felül nyugodtan kihagyhatjátok a számotokra irreleváns kategóriákat, vagyis amennyiben nem szoktatok multizni, esetleg hidegen hagynak az e-sportok, vagy épp a szerepjátékok, lépjetek tovább a következő kategóriára.

Voksolni december 31-én éjfélig lehet az alábbi linkre kattintva, de csak egyetlen alkalommal, és be is kell jelentkeznetek ahhoz, hogy leadjátok szavazataitokat. Erre azért van szükség, hogy ne torzíthassák botok a végeredményt. Amint lejárt a határidő, a szavazást lezárjuk, és miután feldolgoztuk, az eredményekkel január 2-án jelentkezünk.

A szavazást lezártuk.

Végezetül arra bátorítanánk benneteket, hogy lent, a kommentek között osszátok meg velünk 2023-as élményeiteket, videojátékos csúcs- és mélypontjaitokat. Írjátok meg, melyik játék szippantott be, varázsolt el, okozott váratlanul kellemes meglepetést, vagy épp melyik miatt gondoljátok meg legközelebb kétszer is, hogy az adott kiadónak, fejlesztőnek pénzt adjatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)