Hirdetés

GS Hype - Aliens, Origin, The Walking Dead

|

Ma HP mond híreket: lemondott az EA vezetője, problémás az Origin, Aliens: Colonial Marines patch érkezett, SimCity eladások, The Walking Dead: Survival Instinct trailer.

Hirdetés

Ma is csodás napra ébredtünk, hiszen 4 GB-os Aliens: Colonial Marines patch érkezett, amivel igyekeznek elfedni a játék korábbi (nem karcsú) hibalistáját. Az Electronics Arts beborította napunkat, szóba került a SimCity, az Origin para, és a vállalat vezetője, John Riccitiello is lemondott szépen.

Emellett a The Walking Dead: Survival Instinct trailer is megér egy misét, de beszéljen már inkább HP, aki most kitúrta a szépséges Hype lányokat a kamera elől, hogy kellemes hangján búgja fületekbe a nap legérdekesebb híreit.



Ne feledjétek, mostantól már minden nap GameStar Hype, megújulunk, felfrissülünk, minden sokkal szebb lesz. Tartsatok velünk minden nap, hozzuk a híreket - további részletek és újdonságok hamarosan...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)