Hirdetés

GS Hype - Assassin's Creed IV: Black Flag, Sonic Lost World, Nintendo

|

Sirius monda néktek vala: jött új Assassin's Creed 4 trailer, felmerült egy új Sonic játék létezése, zajlik az élet a Nintendo háza táján, sőt, az új GameStar tartalmáról is beszámolunk.

Hirdetés

Ahogy azt a bevezetőben elárultuk, ma Sirius állt a reflektorok és a kamera elé, hogy elmondja nektek a mai nap legérdekesebb híreit, illetve megmutassa, milyen csudálatosan szép lett az új GameStar.

Megjelent az Assassin's Creed IV: Black Flag gameplay trailere (az első, hogy pontosak legyünk), ami nagyon örömteli, mert így pont eggyel több gameplay trailerünk van, mint eddig volt. Vannak benne kalózok, kardozás, hajók, ágyútűz, úgyhogy kár is lenne többet kívánni. Nézzétek meg!

A SEGA bejegyezte a Sonic Lost World márkanevet, ami alighanem egy új Sonic játékot takar. Tippelhetnénk még filmadaptációra, szólóalbumra, vagy egy világ körüli turnéra is, de kitartunk amellett, hogy egy olyan alkotás érkezik hamarosan, melyben Sonicot mi magunk irányíthatjuk majd. Ha többet tudunk, azonnal továbbítjuk felétek.

A Nintendo komolyabban veszi a jogi korlátozásokat, új YouTube csatornát indítottak, melyre gameplay videókat töltenek fel. Ilyet persze a játékosok is csinálhatnak, de az általuk feltöltött anyagok hossza nem léphet át egy bizonyos időtartamot. A Hype még szerencsére nem olyan hosszú, hogy Sirius egy sikátor kukájában végezte volna. Legalábbis nemrég még láttuk valahol.

Pénteken, avagy holnap jelenik meg a 2013/05-ös GameStar, melyben exkluzív előzetest olvashattok a Watch Dogs-ról, a Grand Theft Auto V-ről, de ha a teljes játék is érdekel titeket, akkor megsúgjuk, hogy az Operation Flashpoint sorozat legújabb részét, a Dragon Risinget csomagoltuk a magazin mellé. Örülünk, Vincent?

Zárásképp pedig megmutatjuk az egyik paintball park legújabb attrakcióját, melynek alapjául a Call of Duty: Black Ops 2 Nuketown 2025 pálya szolgált. Mi már majdnem megvettük a jegyet Illinois-ba, de aztán rájöttünk, hogy valakinek dolgoznia kell, és minden munkát nem tudunk Hunterre sózni. Az élet már csak ilyen.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype, és legyetek velünk a YouTube csatornánkon is, ha még nem iratkoztatok fel, itt az alkalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)