Hirdetés

GS Hype - Batman: Arkham Origins, Destiny, Injustice: Gods Among Us

|

Ma Julcsi hozza el a híreket: pletykák az új Batman játékról, új videó a Destiny-ből és hamarosan indul az Injustice: Gods Among Us béta.

Hirdetés

Szerencsére az tavaszidegen hótakaró latyakos szutyokra cserélődött, de egy szokásosnál egy kicsivel hosszabb hétvége elé nézünk, úgyhogy van azért ok az örömködésre. 

Már nagyon közel van az Injustice: Gods Among Us megjelenése és ennek megfelelően hamarosan indul a béta is. Nagyon kíváncsiak vagyunk Ed Boon legújabb verekedős játékára, bár sajnos az Injustice: Gods Among Us PC-s verziójára úgy néz ki, hogy hiába várunk.

Érkezett egy új trailer a Bungie online lövöldéjéből, a Destiny-ből is, ami a karaktereket veszi sorba, de sajnos egyetlen lövés sem dörren el, pedig már szeretnénk látni egy kis akciót is. Egyelőre a Thief is csak rövidke trailerekkel kecsegtet minket, de legalább már annyi biztos, nagyon közel a pillanat, amikor végleg lehull a lepel a Eidos Montreal játékáról. 

Úgy néz ki, hogy a Darksiders franchise mégsem hal bele a THQ csődjébe, mert a Vigil Games-t részben felvásároló Crytek erősen gondolkozik az IP megvételén.

Pletykálunk is egy kicsit, úgy néz ki, hogy a Batman: Arkham Origins még idén érkezik az új generációs konzolokra és a Call of Duty Black Ops 2 (II) legújabb DLC-jéről is kiszivárgott egy-két információ, amit sietősen meg is osztunk veletek.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)