Hirdetés

GS Hype - Batman: Arkham Origins, Call of Duty: Ghosts, Call of Juarez: Gunslinger

|

Sirius mondja nektek ma a híreket: veszélyesen rövid előzetes érkezett a Call of Duty Ghosts-hoz, itt az első trailer a Batman: Arkham Origins-hez és ma este debütál a GameNight.

Hirdetés

Izgalmas nap ez a mai, a rengeteg trailer mellett még egy Xbox bejelesztntéssel is súlyosbodik ez a csodálatos kedd.

Érkezett egy már-már nevetségesen rövid kis Vine videó a Call of Duty: Ghosts-hoz, ami a fejlesztés alatt álló játék háromszögekkel pikkelyezett karakterét és egy ici-pici játékmenetet mutat a franchise legújabb tagjából. Hamarosan többet is megtudunk az Infinity Ward next-gen Call of Duty-járól, de addig is legalább már történt valami.

Ma este, helyi idő szerint 17:00-kor debütált a GameStar saját rendezvénysorozata, a GameNight. Most az Xbox bejelentés megünneplése volt a cél, de bizton számíthattok rá, hogy minden hónapban találunk majd valamit, ami miatt összeugraszthatjuk egy pofa seritalra a díszes gamertársaságot.

A múlt heti Deathstroke-os teaser után epedve vártuk már, hogy egy kicsit többet láthassunk a Batman: Arkham Origins-ből. Most, az ígéretekhez híven megérkezett az első igazi trailer, ami nem csak egy elég jó játék előszele, hanem amiben rendesen szét is rugdossák Batman seggét. Valószínűleg nem halt bele, mert akkor egy elég furcsa folytatást kapnánk.

Holnaptól letölthető a Call of Juarez: Gunslinger. A Ubisoft sem a vérrel, sem pedig a töltényekkel nem spórolt a játék fejlesztése során és több új érdekes megoldással is felfrissítette a szériát. A most kiadott launch trailer sorra végigvezet minket a játék újdonságain, ráadásul a Ubisofttól megszokott humorban sincs hiány.

Maradjatok velünk, mert végül azért itt a mai Hype.

 

Feliratkoztatok már a YouTube csatornánkra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)