Hirdetés

GS Hype - Battlefield 4, Beyond:Two Souls, Dead Island Riptide

|

Julcsi a kamera előtt: Dead Island Riptide trailer, StarCraft 2 hírek, Battlefield 4 teaser és minden, amit a Beyond Two Souls-ról tudunk.

Hirdetés

Végre péntek! Ezzel lényegében meg is magyaráztuk az arcunkon állandósult bárgyú mosolyt, de még az esti bulira való készülődés előtt/közben/helyett tessék felzárkózni a játékipar híreiből.

Sátántól való dolog lenne bármiféle rossz hírrel büntetni titeket ezen a napsütéses péntek délutánon, ezért Julcsi csak szépet és jót mond ma nektek. A szivárványon táncoló pónik mellett szó lesz ma Beyond: Two Souls trailerekről és a Quantic Dreams játékával kapcsolatos érdekességekről. A Beyond: Two Souls megjelenéséig még van bőven idő, de úgy néz ki, hogy most már folyamatosan érkeznek majd az infók, az eddigieket pedig Chava kötötte nektek egy szép kis csokorba.

A StarCraft 2 Heart of the Swarm kapcsán is érkeztek új hírek, illetve a Battlefield 4 is kapott két új teasert, amit mindenképpen szeretnénk megmutatni nektek. Alvási szokásaitoktól függően már csak egyet kell aludni és elérkezik a nap, amikor lehull a lepel az EA lövöldéjéről.

Érkezett egy előzetes a Dead Island Riptide szerencsétlenül járt szereplőgárdájáról is, amiből megtudhatjuk, hogy hogyan is keveredett a zombigyilkos csapat az ominózus szigetre.

Közeledik a Army of Two: The Devil’s Cartel megjelenése is, úgyhogy az Electronic Arts egy új előzetessel igyekszik felszítani a gamerszíveket, illetve készülget a Metro Last Light is, amiről úgy hírlik, hogy nagyon szép lesz PC-n. Annak is tűnik, de nem baj, ha optimalizálni sem felejtik majd el.

Nem is szaporítanánk tovább a szót, Julcsi majd elmondja ami kimaradt - indul a Hype!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)