Hirdetés

GS Hype - egy csúszásokkal teli hét hírei

|

Megint péntek, megint GameStar Hype. HP a kamerák előtt, hírek, érdekességek, szemkontaktus. És vajon mi lesz a következő GameNight?

Hirdetés

Heti videós hírműsorunk ismét jelentkezik, amelyben főleg csúszásokról kell beszélnünk, de ne gyűlöljétek a hír hozóját, mert alapvetően kedves, jóravaló ember, aki nem akar rosszat gamertársainak. 

Sajnos az Uncharted 4 és a Project CARS megjelenés tekintetében nem ez a legszebb hetünk, de azért a Hype most is tele élettel, mókával, érdekességgel. Ráadásul az is kiderül, hogy mi lehet a következő GameNight, de erről majd részletek hamarosan, mert most elég sok minden történik arrafelé, lehetnek még meglepetések. Addig is nézzétek meg, mit rejt az eheti videós magazinműsorunk.

Van még csatornánkon minden jó, tessék bátran feliratkozni! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)