Hirdetés

GS Hype - InFamous: Second Son, Diablo III PS3 előrendelés, Star Wars címek

|

Hogy mit mond ma Sirius? InFamous: Second Son képek érkeztek, elrajtolt a Diablo 3 PlayStation 3-as előrendelői akciónk és érkezett egy-két hír a Wolfeinstein: The New Orderrel kapcsolatban is.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban a szerkesztőség fele össze-vissza jár a világban, hogy begyűjtse nektek a legfrissebb híreket, de amíg befutnak, addig is van miről beszámolni. Nézzétek csak...

Ahogy azt már biztosan tudjátok, az Infamous: Second Son a PlayStation 4 egyik nyitócímeként jelenik majd meg az ünnepek alatt, de már most elég sokat tudunk a játékról. Ha például nem láttátok még az InFamous: Second Son trailerét, akkor tessék megnézni, illetve az új képekre is érdemes lesz egy pillantást vetni.

Elstartolt a PlayStation 3-as Diablo III előrendelői akciónk is, amihez most nem csak ajándékot választhattok, de egy negyedéves GameStar előfizetést is kaphattok. A Diablo 3 előrendelés még soha nem érte meg ennyire, az biztos.

Még szinte csak órák teltek el azóta, hogy tudunk a Wolfeinstein: The New Order létezéséről, de már most rengeteg képünk van. Sőt, már az is biztos, hogy a Wolfenstein: The New Order-ben nem lesz többjátékos mód. Gondoltátok volna?

Újabb hírek érkeztek a Star Wars univerzumból. A LucasFilm egy egész sor új domaint jegyzett be, amik persze könnyen lehet, hogy filmek, vagy sorozatok előhírnökei, de ilyen hamar a Disney és az EA üzletkötése után azért egy kicsit gyanús. 

Most már Sirius-é a szó, ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

Ha pedig még mindig nem iratkoztatok volna fel YouTube csatornánkra, akkor itt a pompás alkalom.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)