Hirdetés

GS Hype - Március 15, Dishonored DLC, Resident Evil, Splinter Cell Blacklist

|

Réku mondja ma nektek a híreket: Splinter Cell Blacklist előzetes, új Shop Stop film készül, jön a Dishonored DLC és Milla Jovovich a Resident Evil 6-ban.

Hirdetés

Ahogy azt már minden hűséges olvasónk tudja, a GS lány válogatás döntőjét holtversenyben Réku és Julcsi nyerte. Így is majdnem lehetetlen volt a sok tehetséges lány közül választani és azt gondoljuk, hogy ti sem bánjátok, hogy egy gyönyörű lány helyett, kettőt kaptatok. 

Csoda egy hét van mögöttünk; lezajlott a StarCraft 2 Heart of the Swarm launch party, ahol a móka és a kacagás mellett először mutattuk be nektek élőben a GameStar család két új tagját, bejelentették, hogy készül az új Neverhood játék és ne felejtsük el, hogy tegnap megjelent a 2013/03-as GameStar is!

 

Érkezett egy új fejlesztői videó a Splinter Cell Blacklist-hez, ami persze nem olyan jó, mint a valóság, illetve szót ejtünk a TERRA free-to-play modellre való átállásának sikeréről és megosztjuk veletek az új információkat a Sniper Elite legújabb részéről is.

Ebben a sátántól való időben a Dishonored legújabb kiegészítője melegítheti csak fel a gamerek szívét, ugyan könnyen lehet, hogy ez a játék sem úszhatja majd meg az állatvédős hisztit. Azt tudtátok, hogy a BAFTA-n a Dishonored lett az Év Játéka?

A filmekről sem feledkezünk meg, ugyanis nem mehettünk el szó nélkül sem Kevin Smith bejelentése, sem pedig Milla Jovovich új Resident Evil-je mellett.

 

A GameStar békés ünnepet, hiánytalan turbórágó-gyűjteményt és magyar égre magyar játékcsillagot kíván ezen a szép napon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)