Hirdetés

GS Hype - Metro: Last Light, Black Ops 2, Batman: Arkham Origins

|

Felbukkanó Mortal Kombat PC-s változat, Call of Duty: Black Ops 2 zombik, és Batman új kalandja a mai Hype adásban.

Hirdetés

A hét közepén nincs is jobb, mint egy friss GS Hype, amiben Julcsi mondja el nektek a nap legfontosabb híreit.

Kezdésnek itt van mindjárt a Metro: Last Light előzetes, ami a túlélésről ad fontos leckét a jövőbeli metrólakóknak. Jobb, ha elkezditek megtanulni a videóban látottakat, egy hónap és kezdődhet is a harc a moszkvai alagutakban.

A tegnapi nap legnagyobb durranása a Batman: Arkham Origins bejelentése volt, amiről azóta meglehetősen sok infó ki is derült. Össze is szedtünk minden fontos tudnivalót a bőregér új kalandjáról egy előzetes formájában.

A Call of Duty: Black Ops 2 új letölthető tartalmával kapcsolatos tudnivalók sem maradhatnak el. A zombi rajongók legnagyobb örömére már egy új videó is kikerült, ami bemutatja, hogy nem sokára mely hadszíntereket áraszthatják el a félhalott katonák és a rájuk vadászó játékosok.

A posztapokaliptikus hangulat folytatódik a Last of Us legújabb trailerével. Minden egyes képsorra ugrunk, amit az Uncharted alkotói mutatnak új játékukról, főleg ha új dolgokat is megtudhatunk annak játékmenetéről.

Ma váratlanul megjelentek a 2011-es Mortal Kombat achievementjei a Steam adatbázisában. Ez vagy azt jelenti, hogy valakinek vicces kedve volt ma reggel, vagy azt, hogy a játék végre eljuthat az asztali gépek tulajdonosaihoz is.

A Bethesda játékainak rajongói azonnal felkapták fejüket a hírre, miszerint valami nagyra készülnek idén a fejlesztők. Mi reménykedünk egy Fallout folytatásban, de egyelőre semmi konkrétumot nem lehet tudni. Türelmetlenül várunk.

Ha még nem tettétek volna, itt feliratkozhattok a GameStar YouTube csatornájára. Most már nincs más hátra, jöjjön a Hype Julcsi vezetésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)