Hirdetés

GS Hype - Nvidia Shield, Wolfenstein: The New Order, Pac-Man

|

Julcsi mai hírei: júniusban jön az Nvidia Shield, új képek érkeztek a Wolfenstein: The New Order-hez és bejelentették a Pac-Man and the Ghostly Adventures-t.

Hirdetés

Julcsi ma is összeszedte nektek a nap legérdekesebb híreit dolgokat, amiket nézegetni lehet, másokat amiket várunk és olyanokat is, amikért már nagyon izgulunk.

Az év legnagyobb játékos rendezvénye, az E3 nem hoz magával sok újdonságot az év egyik legjobban várt játékával, a GTA V-tel kapcsolatban, a Rockstar ugyanis úgy döntött, hogy hogy nem viszi el játékát a jeles eseményre. De mi türelmetlenek vagyunk, és videókat meg infókat akarunk, mert szeptember 17. bizony még messze van.

A Bethesda nagy felhajtást csapott új játéka, a Wolfenstein: The New Order bejelentésekor, azóta pedig lassan de biztosan egyre több minden derül ki az második világháború után játszódó, nácis, meches FPS-ről. Most például ütős képeket kaptunk. Eddig nagyon ígéretes, úgyhogy rajtuk tartjuk a szemünket.

Senkinek sem új információ, hogy május 21-én a Microsoft bejelenti új generációs Xbox-át. Arról viszont talán még nem hallottatok, hogy a jeles eseményt a GameStar is megünnepli nagyon. Stream, beszélgetés, meglepetések, buli, játékok és a GameStar szerkesztősége vár titeket, ha eljöttök a Malom kávézóba (Soroksári út 48.) május 21-én. Kapunyitás 5 órakor, a közvetítés pedig helyi idő szerint 7-kor kezdődik. További részletek hamarosan.

A Namco Bandai bejelentette Pac-Man nagy visszatérését. A Pac-Man and the Ghostly Adventures ősszel érkezik PS 3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra. Nagyon vidám kis dolognak tűnik, a gonosz szellemeket leszámítva, de hát épp ezért vagyunk mi, hogy megszabadítsuk tőlük Pac World-öt. A teljes videót megtaláljátok a GSO-n.

Az Nvidia bejelentette androidos kézi konzoljának megjelenési dátumát. Az Nvidia Shield nagyon ütősnek ígérkezik, elég ha végigvesszük a technikai paramétereit, a steam-es lehetőséget, vagy megnézzük a róla készült videót. Ezt mind megtaláljátok a GSO-n, és ha meggyőzött titeket, május 20-tól elő is rendelhetitek akár.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype, és legyetek velünk a YouTube csatornánkon is, ha még nem iratkoztatok fel, itt az alkalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)