Hirdetés

GS Hype - Saints Row IV, Mass Effect 4, Titanfall, Survarium

|

Sirius mai hírei: cenzúrázott Saints Row IV Ausztráliában, hírek a Mass Effect 4-ről, nagy kedvenc a Titanfall, új képek a Survariumból.

Hirdetés

Ma Sirius bringázott el a szerkesztőségbe, hogy beszámoljon nektek a hírekről egy Hype formájában, fogadjátok szeretettel.

Mint tudjuk, az ausztrálok kevésbé tolerálják az erőszakos játékokat és a Saints Row IV esetében, ez a megjelenéskor való betiltáshoz vezetett. A Volition megtalálta a megoldást: cenzúrázzák kicsit a játékot, hogy megfeleljen az elvárásoknak. A Steamen már meg is jelent a Saints Row IV Low Violence Version.

Készül a következő Mass Effect játék a BioWare berkeiben és mostantól az Epic Games-től távozó Chris Wynn felügyeli a játék sorsát. Chris a Gears of War Judgement producere volt korábban.

A Call od Duty: Black Ops II legújabb DLC-je a Ray Gun Mark II fegyveren kívül nem nagyon éri meg az árát. A Vengeance-ben a zombik rendben vannak, a pályák sem rosszak, de kevés az újítás ennyi pénzért. Xbox Live-on már elérhető 1200 MS pontért, PS3-ra és PC-re hamarosan érkezik.

A Titanfall az idei E3 egyik nagy dobása volt, a Game Critic Awards-on 6 díjat nyert el. A díjak listáját megtaláljátok a GSO-n. Az érthetően várva várt játék 2014 elején érkezik majd PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. 

A S.T.A.L.K.E.R. szellemi utódjaként készülő MMOFPS, a Survarium nagyon ígéretesnek tűnik az új képek alapján, amiket megmutattak a nagyközönségnek. A grafikában nincs különösebb varázslat, de a hangulat magáért beszél.

Kezdődik is a mai Hype, úgyhogy maradjatok velünk.

A Hype-okért és a GameStart sorozatért is megéri feliratkozni YouTube csatornánkra, nem fogjátok megbánni.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)